Краставо куче легна в сепаре на кафене в Пловдив, може да се стигне до евтаназия!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:03 / 24.07.2017Коментари ()24347
В зрелищна акция се превърна залавянето на краставо куче в центъра на Пловдив, което се настани в сепаре на луксозно кафене. Там престоя повече от час. Клиенти с отвращение гледаха четириногото, чиято козина беше окапала от заразата. "Сутринта се появи откъм общината. Засили се и се метна в сепарето", разказа барманката. Тя понечила да го изгони, но кучето започнало да ръмжи. 

Тогава жената се принудила да позвъни в зооветеринарния комплекс. Екип пристигна на място и предпочете да не упоява песа, а директно с примка го хвана за крака и го вкара в буса. По думите на служителите кучето е много зле. По оголената кожа се виждат рани. "Лекарите в приюта ще преценят как да го лекуват, но ако се окаже, че болестта не може да бъде овладяна, не е изключено да се прибегне и до евтаназия", казаха ловците пред "24 часа". Те препоръчаха на барманката тутакси да махне дамаската, на която кучето е лежало, защото може да зарази някой клиент.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Krastavo-kuche-legna-v-separe-na-kafene-v-Plovdiv-mozhe-da-se-stigne-do-evtanaziya-736935
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.