Гърневски: В Пловдив бе осъществена схема за разграбване по класически образец
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:33 / 28.04.2017Коментари ()5983
© Plovdiv24.bg
БСП все още не осъзнава вота на българския народ от току-що отминалите избори. Това се казва в декларация от името на ПГ на ГЕРБ, прочетена от депутата Спас Гърневски. "Само за броени дни като депутат в 44-тото Народно събрания, особено при гласуването на правилника за неговата организация и дейността му, се убедих, че БСП все още не осъзнава вота на българския народ от току-що отминалите избори. 

Най-вероятно тя никога няма да осъзнае, че евроатлантическата ориентация на България е необратим процес. Чух абсурдни и демагогски изказвания как червената столетница ще се бори за елиминиране на паралелната държава, на все по-абсолютната власт на ненаситната олигархия", заяви Гърневски. 

По думите му единственото, което не е чул, е отговорът на въпроса как и откъде ще изчистят "тази манна небесна". 

"Големият български поет Валери Петров, член и депутат от БСП в началото на прехода, в края на дните си бе възкликнал: "Явно социализмът става все по-хубав, колкото повече капитализъм допускаме в него". Бе повдигнат въпросът за олигархията покрай дебата за Пловдивския панаир. На всички тук е ясно, че огромният процент от български олигарси се корени от разнородната номенклатура от БКП/БСП", допълни той. 

"Надявам се, че компетентните органи, които сезирахме за този грабеж, ще си изпълнят отговорностите. В Пловдив бе осъществена схема за разграбване чрез класически образец от руско-комунистически олигарх в лицето на Георги Гергов. Функционер, който е четвърто поколение комунист, руски гражданин, почетен руски гражданин и първо поколение олигарх", заяви още Спас Гърневски.


Източник: Агенция "Фокус"


Още по темата: общо новини по темата: 197
13.03.2024 »
01.03.2024 »
29.02.2024 »
16.02.2024 »
16.02.2024 »
25.01.2024 »
предишна страница [ 1/33 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Gurnevski-V-Plovdiv-be-osushtestvena-shema-za-razgrabvane-po-klasicheski-obrazec-720021
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.