Нахална госпожа тръгна в насрещното по еднопосочна пловдивска улица
Автор: Васил Динев 09:00 / 10.04.2017Коментари ()6033
© Plovdiv24.bg
Нахална госпожа-шофьор се движи с автомобила си в насрещното по еднопосочна улица. Така започва сигнала си до Plovdiv24.bg наш редовен читател. И продължава:

"Добър ден! Нахална госпожа-шофьор се движи с автомобила си в насрещното движение по еднопосочната улица " Сава Муткуров" в "Кършияка". Трябваше да спра дотук, но ми се иска да споделя моето виждане за ситуацията.

За спазването на правилата за движение по пътищата и налагането на санкции за провинили се шофьори има органи, които да следят. Въпросът е по-друг, въпросът е социален, човешки, морален...

Ако госпожата в синия автомобил беше вдигнала ръка над волана за дежурното извинение - няма проблем, минавам и отминавам. Но не стана така! Стана както тя го усещаше - с дразнещото и безпардонно неглижиране на проблема от нейна страна. Вече не ме интересуваше, че е в насрещното и нарушава моето движение и сигурност!

Вече си мислех за многото шофьори, които не се съобразяват с останалите участници в движението! За многото шофьори, на които не им пука за останалите участници в движението! За многото шофьори, които с поведението на пътя казват: "Е к'во толкова!? Ти ще чакаш, защото аз съм по-нахален, по-нагъл... Защото аз съм асоциален!"

Жалко, много жалко! Щях да забравя, няколко минутки след като паркира, госпожата направи обратен завой на тясната улица и хвана пътя... в правилната посока.

Спазването на закона, спазването на общоприетите норми на поведение и спазването на елементарно ниво на култура в обществото е начин на живот. Да се замислят различните!!!".



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Nahalna-gospozha-trugna-v-nasreshtnoto-po-ednoposochna-plovdivska-ulica-716308
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.