Нови обвинения към общински служители: Не само, че мърсят, но и пият
Автор: Мариана Панчева 13:10 / 25.03.2017Коментари ()6492
© Plovdiv24.bg
След като пловдивчанка потърси редакцията на Plovdiv24.bg, за да разкаже за меко казано неприятната гледка в коритото на река "Марица" до магазин "Лекси", полемиката продължава. Ето и новия коментар на жената, подала сигнала до нас. В едно тя е сигурна - прекалено мръсно е, за да става дума за просто вандалска проява.

"Съпругът ми е бил свидетел как два пъти общински служителки от ромски произход обръщат кошчетата директно в "Марица", обяснява пловдивчанката. Този път тя обаче вмъква и нов елемент - споделя, че дори станали свидетел как, след като служители на "Градини и паркове" подрязали самораслеците, се настанили удобно под едно дърво и извадили.... двулитрови бири, които като изпили зарязали там. 

Свързахме се и с шефа на "Градини и паркове". Стоян Алексиев сподели, че точно неговите служители,а не колегите им от ОП "Чистота", се грижат за кошчетата в тревните площи на града. Алексиев обеща, че ще провери конкретните оплаквания и ако установи нередност, ще има последици, включително и за позволяващи си да пият по време на работа, защото "такива хора нямат място в предприятието", категорични бе той.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Novi-obvineniya-kum-obshtinski-sluzhiteli-Ne-samo-che-mursyat-no-i-piyat-713009
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.