Пловдивски съдия става магистър по фотография
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:17 / 16.03.2017Коментари ()2509
©
Пловдивският съдия от Апелативен съд Христо Крачолов ще направи публична защита на магистратура по фотография с фотоизложба. "Срещи с Изтока" е и първата магистърска дипломна защита в Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство /АМТИИ/ - Пловдив за 2017 година.

"Срещи с Изтока" е част от дипломния проект на юриста. Дипломантът защитава темата на изложбата с текстове към фотографиите. 

"Много азиатски страни, за които преди години само бяхме чували и трудно намирахме на картата, днес развиват изключително бързо своя туризъм. Удивително е да посетиш кътчета в Турция, Шри Ланка, Индокитай и Индонезия, където хората живеят без телефон и интернет, но простичко и щастливо.

Природата, хората и средата, в която те живеят и работят, в съчетание с невероятното осветление и цветове са силно фотогенични, предизвикателни. Те предлагат фантазия за фотографа, нестандартни композиционни решения, колористични варианти, всичко което бих искал да покажа в тази изложба" - казва Христо Крачолов и оставя да говорят фотографиите му. 

Научен ръководител на проекта е доц. д-р Никола Лаутлиев. Експозицията ще бъде официално открита в петък, 17 март, от 17:30 ч. в Балабановата къща в Стария град. Изложбата може да бъде разгледана до 24 март. 



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Plovdivski-sudiya-stava-magistur-po-fotografiya-710979
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.