Замесиха пловдивски полицаи в мегаскандал с бой и сексуален привкус
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:21 / 21.12.2016Коментари ()31470
Юлиан Чавдаров и и Стоян Николов твърдят, че са станали обект на полицейско насилие, включително и на сексуална гавра, след като били задържани в пловдивското Трето районно управление. Това заявиха те в студиото на Милен Цветков по Нова тв. Двамата нямат шофьорски книжки, а шофьорът Стоян не спрял на стоп палка на униформените, заради което бил арестуван.

"Не спряхме, защото трафикът бе натоварен и пред мен имаше автомобил. Продължих и след 30-40 метра видях, че патрулката е зад нас, а аз инстинктивно дадох газ", разказа водачът. 

"В крайна сметка ги залавят, към тях се приближава полицай с изваден пистолет и казва: "Стой, ще стрелям". Карат го да застане на колене, слагат му белезници и почват да го бият пред свидетели на спирка". Това пък от своя страна каза Пламен Карамански.

"После ни закараха в Трето. В районното ни направиха обиск. Лицето Стоян Атанасов ме принуди да му направя свирка в тоалетната, като първо ме попита за сексуалната ми ориентация. Каза ми, че ще ме пусне, ако го направя. Бях принуден да го направя със сила. Това стана към 17-17,30 часа след работно време на втория етаж, където нямаше никой. Заплаши ме, че ако проговоря, ще ми се случи нещо лошо", твърди Юлиан.




Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Zamesiha-plovdivski-policai-v-megaskandal-s-boi-i-seksualen-privkus-692160
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.