Брутално тъпчене на закона в Пловдив: Бензиностанция стана аутобан!
Автор: Васил Динев 09:25 / 11.10.2016Коментари ()21995
© Plovdiv24.bg
Поредното грубо погазване на закона. За това информира читател на Plovdiv24.bg и продължава:

"Селянчани" подминават 3 забранителни знака в рамките на 200 метра. Пак ли номера PA, CM и X са ни виновни? Разбирам, че не е приятно да има затворени улици и булеварди, но всичко се прави за добро и трябва да спазваме ограниченията и да сме търпеливи.

Няма как да се събудим една сутрин и градът ни да е чисто нов, още повече, че години наред не бе пипано нищо... Това, което се вижда на видеото, е чиста саморазправа - всеки си казва "тези знаци са безсмислени, защо да не мина в насрещното?"...

На самия "изход" на бензиностанцията имаше клаксони и изненадани шофьори. Няма да коментирам скоростта, с която "селянчаните" нахлуваха край колонките.

Имаше случаи, в които единият от двама нарушители, които караха един след друг, реши да изпревари този пред него и двамата минаха през 2 отделни колонки.

Гледката можете да си я представите. Знам, че нищо няма да се промени и че съм изгубил 5 минути от живота си, за да направя видеото и да напиша този сигнал, но не мога да седя безучастен към кочината, която самите ние си създаваме... Това се случи в петък, 7 октомври, привечер...".



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Brutalno-tupchene-na-zakona-v-Plovdiv-Benzinostanciya-stana-autoban-675580
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.