Грозни сцени се разиграха в самото сърце на Пловдив
Автор: Мариана Панчева 14:04 / 06.10.2016Коментари ()25372
Грозни сцени се разиграха в самото сърце на Пловдив заради казуса с котките на две сестрите - Маргарита Кехайова и Минка Лулчева, предаде репортер на Plovdiv24.bg. 

Преди около две седмици частен съдебен изпълнител принудително изведе животните от дома на пловдивчанките. Днес Мариана Обретенова отново пристига на обекта след сигнал, че котките пак са прибрани в дома. 

Ключар опита да отвори вратата днес по обяд. Макар че бравата бе разбита, Обретенова и зооветеринарните служители не успяха да получат достъп до жилището.

"Опитахме да отворим вратата, ключар разби едната брава, но тя е подпряна с резе. Нашите правомощия са дотук, не може да влизаме с взлом", разказа Обретенова и поясни, че в дома са се барикадирали възрастната майка и другата сестра.

Обидите се посипаха по органите на ред, дошли да гарантират сигурността, по ветеринаря, придружаващ групата, както и върху подалата жалбата срещу котешкия тормоз.

"Трябва да се изнесем на квартира ли, за да живеем спокойно", попита съседката, описвайки непоносимата среда за живот - котешки изпражнения, миризма и болести. 




Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Grozni-sceni-se-razigraha-v-samoto-surce-na-Plovdiv-674590
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.