Таксиметровите шофьори подкрепят протеста на рокерите в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:16 / 10.08.2016Коментари ()3341
© Plovdiv24.bg
И таксиметровите шофьори ще се включат към протеста на рокерите в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Подготвена е декларация, която изцяло изразява съгласие с исканията на мотористите за промяна на правосъдната система в България.

"Подкрепяме изцяло каузата на рокерите, защото смятаме техните искания за абсолютно нормални, логични и разумни. Също така искаме да изразим недоволството си и от новите данъци, които въведоха за нашата гилдия. Такива безобразия ги няма никъде по света", категоричен бе Георги Ряпков, председател на таксиметровите шофьори в Пловдив.

Днес превозвачите няма да се включат физически към протеста пред Съдебната палата, тъй като решението им за присъединяване е спонтанно, а съответно и времето за подготовка не е достатъчно.

"Към нашата декларация ще се присъединят и колегите от още 2 пловдивски организации. Също така и организации от Варна, Бургас и Русе. Имаме идеи за още много подобни проекти с тях. 

Надяваме се все повече хора да се включат в протеста, защото имаме законова и съдебна система, но те не функционират нормално. Това трябва да се промени", допълни още Ряпков.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Taksimetrovite-shofyori-podkrepyat-protesta-na-rokerite-v-Plovdiv-662243
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.