Временни промени в маршрута и движението на два пътнически влака между Пловдив и Панагюрище
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:39 / 14.11.2008Коментари ()1555
© Plovdiv24.bg
Национална компания "Железопътна инфраструктура" ще извършва ремонтни дейности в участъка между гарите Филипово и Съединение на 16 ноември.

По тази причина се налагат промени в разписанието и маршрута на два пътнически влака между Пловдив и Панагюрище, както следва:

- Пътническият влак № 81203 от Панагюрище за Пловдив, който обичайно тръгва от Панагюрище в 10:40 ч., ще пътува само между Панагюрище и Съединение;
- Пътническият влак № 81204 от Пловдив за Панагюрище, който обичайно заминава в 14:20 ч., ще се движи само между гарите Съединение и Панагюрище. Влакът ще тръгва от гара Съединение по редовното си разписание в 14:58 ч.

За пътниците от двата пътнически влака, които ще пътуват само между Панагюрище и Съединение, ще бъдат осигурени автобуси между Пловдив и Съединение.

За подробна информация клиентите на "Български държавни железници" ЕАД могат да се обръщат към гишетата "Информация" и билетните каси в съответните железопътни гари.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Vremenni-promeni-v-marshruta-i-dvizhenieto-na-dva-putnicheski-vlaka-mezhdu-Plovdiv-i-Panagyurishte-66220
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.