Юмручен бой в час по рисуване в Пловдив, момче е с мозъчно сътресение
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:51 / 20.07.2016Коментари ()11094
© Монитор
Конфликт между две момчета в Пловдив доведе до мозъчно сътресение и контузии по главата на едното от тях, съобщи репортер на Plovdiv24.bg.

Двамата младежи имали спор от дълго време, с който били запознати учители, ученици, дори и родителите. Във въпросния ден обидите и цинизмите между противниците започнали още от междучасието с думите: "Ела да ме хванеш за оная работа".

Напрежението се пренесло и в часа по рисуване и прераснало в юмручен бой. В мелето се включили и останалите съучениците, които са на възраст между 15 и 17 години.

"Тук говорим за личностен конфликт, за който всички са знаели, но никой не се намесил, за да го предотврати. Не става въпрос за момиче", категоричен бе зам.-председателят на Комисията за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните Петко Василев, уточнявайки, че случката е от последната учебна година, без обаче да посочи точната дата.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Yumruchen-boi-v-chas-po-risuvane-v-Plovdiv-momche-e-s-mozuchno-sutresenie-656891
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.