Бисер Миланов-Петното е в ареста заради побой
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:15 / 14.06.2016Коментари ()2561
© БГНЕС
Бисер Миланов-Петното е бил арестуван в понеделник заради нанесена средна телесна повреда на своята бивша приятелка. Миланов е задържан първоначално за срок от 24 часа, но има искане за удължаване на мярката, съобщава БГНЕС.

Скандалът е станал в автосервиз, който е държан от вуйчото на 26-годишната жена. Бисер Миланов се е скарал с нея, при което я е ударил.

Според разследващите от полицията става дума за "нанесен побой" от 47-годишния мъж. Жената е била прегледана в болницата, при което е установено, че има счупени горна и долна челюст, и избит зъб. Полицаите от Първо РПУ са задържали Миланов.

По случая е образувано бързо производство за нанасяне на средна телесна повреда, като за това престъпление законът предвижда до 5 години затвор.

Според сина на Бисер Миланов - Виторио, арестът на баща му е "политическа репресия с цел саботиране на кандидатурата му за президент". Младежът обясни, че Миланов обмислял такава възможност. Днес през целия ден Виторио с приятели бе пред районното управление в очакване да разбере какво ще стане с баща му.


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Biser-Milanov-Petnoto-e-v-aresta-zaradi-poboi-647987
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.