50-сантиметрови бордюри по "Беломорска" стреснаха пловдивчанин
Автор: Мариана Панчева 12:20 / 06.05.2016Коментари ()8763
© Plovdiv24.bg
Снимка: Архив
Читател на Plovdiv24.bg сподели притеснението си, че ремонтът на ул. "Беломорска" ще доведе до неприятни последствия за дома му. Проблемът идва от там, че в момента се поставят бордюри, които обаче са на около 50 см над нивото на пътя. "Пред входната ни врата ще имаме почти половин метър препятствие", разказа пловдивчанинът.

Наш репортер се свърза с кмета на район "Южен". Борислав Инчев сподели, че самият той е забелязал проблема при последната си инспекция на обекта в четвъртък. След настоятелни разговори с фирмата изпълнител Инчев е получил уверение, че ще се направи снижаване на бордюрите.

Възможно е обаче да остане някаква разлика между нивата на имотите и пътя там. По думите му от фирмата ще предложат на собствениците да насипят дворовете им.

"Но това е по лично желание", уточни той. 

Що се отнася до "Беломорска", то Инчев съобщи, че в момента улицата е на чакъл, от там ще могат да минават автомобили и рейсове на градския транспорт, но - заради поради ред забавяния от страна на изпълнителите, пластовете асфалт ще бъдат положени след Гергьовден.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/50-santimetrovi-bordyuri-po-Belomorska-stresnaha-plovdivchanin-638659
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.