СОУ "Пейо Яворов" изпрати поредния си випуск
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:55 / 28.04.2016Коментари ()6437
Бивши и настоящи ученици от
СОУ "Любен Каравелов":
виж още
Бивши и настоящи ученици от
СОУ "П. Кр. Яворов":
виж още
Бивши и настоящи студенти от
ПУ "Паисий Хилендарски":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
В последния предпразничен ден Ральо Ралев отново е сред учениците на район "Северен". Днес СОУ "Пейо Яворов", което има цели 106 години писана история, изпрати поредния си випуск с тържествен концерт в Дома на армията.

Кметът на район "Северен", придружен от заместник-кмета Лариса Кътова и главен експерт "Образование и култура" Нели Нончева, присъстваха на празничния концерт.

"Удоволствие и чест е за мен да съм тук сред вас за пета поредна година на тържественото изпращане на випуска. Ще ви споделя, че вашите концерти са едни от най-хубавите, на които съм присъствал". С тези думи Ралев започна поздрава си към възпитаниците на СОУ "П.Яворов".

В празничната програма участие взеха и ученици на СОУ "Любен Каравелов", както и студенти на ПУ "Паисий Хилендарски" с пожелание завършващите днес скоро да им станат колеги в университета.

"Скъп и неизменен гост" е кметът на района, за когото директорът на училището Сашка Кръстева твърди, че носи късмет на учениците, а той не пропуска възможност да бъде сред тях. 

Красиви момчета и момичета, които обществеността познава като едни от най-добрите спортисти на Пловдив, днес казват довиждане на любимото училище и получават голямата обич на своите приятели и учители.

Ралев пожела успех на завършващите на предстоящите зрелостни и кандидатстудентски изпити и изрази увереност, че яворовци ще продължават да бъдат знак за успех и сплотеност.



Още по темата: общо новини по темата: 331
15.05.2024 »
14.05.2024 »
14.05.2024 »
14.05.2024 »
14.05.2024 »
14.05.2024 »
предишна страница [ 1/56 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/SOU-Peio-Yavorov-izprati-poredniya-si-vipusk-636997
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.