Идиотщина: Кой изрод направи това?
Автор: Васил Динев 09:13 / 13.04.2016Коментари ()25177
© Plovdiv24.bg
GRAND
ул. "Кап. Райчо" N56

0 коментара за GRAND
Тук има:
Читателка на Plovdiv24.bg едва не загуби завинаги домашния си любимец след неприятен инцидент в Пловдив. За какво точно става дума?

Снощи към 18 ч. излязох на разходка с Нера и след обиколка в квартала реших да идем до близката ни кучешка площадка. По някаква щастлива случайност тя не погълна мизерията, която намери вътре. 

Подуши и след мое "Не!" го подмина, хванах я и потресено огледах какво е щяла да погълне! Оказа се, че цялата клетка е обсипана с тези "лакомства", даже беше насипано заедно с пръст, за да не се вижда на пръв поглед. 

Веднага сложих бележка на клетката и звъннах на 112, след 15 минути дойде полицай огледа и потвърди думите ми, тъй като това не било тяхно задължение, не било и на зоополицията ( тя откликвала само при смъртни случаи) звънна на общинска охрана, които залепиха още една предупредителна бележка и обещаха, че утре клетката ще бъде почистена. 

За съжаление от думите им разбирам, че няма да се направи нищо за намирането на виновника, което за мен е много притеснително. Това се случва в центъра на град Пловдив, до търговски център "Гранд", има 2 кафенета, детска и спортна площадка до клетката и никой нищо не е видял! Трябва да ми умре кучето ли, за да се намери кой изрод го е направил това?


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Idiotshtina-Koi-izrod-napravi-tova-633038
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.