Управителят на "Агромах" проговори за обиските и милиона
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:33 / 11.03.2016Коментари ()4803
© btv
Този, който покаже този документ, аз лично ще му дам премия 100 000 лева, този, който ми покаже документ, че ние дължим на държавата 14 милиона. 

Аз лично още в понеделник ще изпратя моите 3000 души в ГДБОП да им дадат заплати, това ще направя, не можеш да маскариш хора и фирма, без да имаш доказателства, без да имаш документи. 

Това каза Методи Бачев, управител на "Агромах" ЕООД пред bTV. Той показва документи за платени данъци и твърди, че няма и лев задължения към държавата. А фирмите, през които минавали документите, били законно регистрирани и законно действащи и не служели за укриване на данъци и печалби.

"Единственото нещо, за което се притеснявам, е, че тази нощ някой няма да спи добре, защото прокуратурата се провали в изпълнението на поръчката му. Аз ще легна и ще си заспя като къпан", категоричен беше той.

По-рано днес прокуратурата обяви, че при претърсванията и изземванията в Лом са открити и иззети златни накити на стойност около 500 000 лв.

При извършване на процесуално-следствените действия в базата на "Агромах" ЕООД в района на гр.Благоевград, служителка от дружеството се е опитала да изнесе в сак сумата от около 1 000 000 евро.



Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Upravitelyat-na-Agromah-progovori-za-obiskite-i-miliona-624906
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.