Пловдивска депутатка предполага наличието на операция "Чисти ръце"в ДАНС
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:38 / 13.10.2008Коментари ()1750
© Plovdiv24.bg
Категорично подкрепям съществуването на институцията ДАНС, каза на пресконференция днес пловдивската депутатка Мария Капон по повод дискусиите напоследък дали не е по- добре агенцията да бъде закрита.

Докато повече от две седмици в тройната коалиция се води дискусия дали комисия или подкомисия да проучи създадения казус, имиджът на ДАНС продължава да се руши, убедена е Капон. В една люлка според нея са и Иван Драшков, и Атанас Атанасов, и Румен Петков, и Бойко Борисов. Ако продължат по този начин да се развиват нещата, смята тя, вместо между ляво и дясно ще се появи нова разделителна линия в обществото - между гражданите и мафията.

"Нямаме достатъчно информация за дейността на ДАНС в последните седмици. Затова трябва да сме наясно с всичко, което се е случило там. Може би ДАНС е провеждала операция "Чисти ръце". И нали не смятате, че в такъв случай мафията ще стои и ще гледа. Тя има корени както в такива институции като ДАНС, така и в Народното събрание, и в целия ни обществен живот. Затова трябва да проявим доверие и да оставим ДАНС да си свърши работата. По резултатите, които ще получим от ДАНС, ще може да правим своите изводи", каза  Мария Капон.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Plovdivska-deputatka-predpolaga-nalichieto-na-operaciya-Chisti-ruce-v-DANS-62471
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.