Борислав Инчев: Акцент в работата ни през 2016 г. ще са нови паркоместа, ремонт на ул. "Даме Груев", реализация на връзката "Модър-Царевец"
Автор: Мария Морунова 09:10 / 24.12.2015Коментари ()2915
© Plovdiv24.bg
В края на 2015-та и в навечерието на новата 2016-та година Plovdiv24.bg по традиция среща своите читатели с районни кметове на Пловдив в поредица от интервюта.

Район "Южен" на тазгодишния местен вот избра нов кмет - Борислав Инчев. Преди да анонсира кои ще са приоритетите му за работа през 2016 г. той отчете, че през изминаващата година са направени три нови паркинга в района - на ул. "Прилеп", на ул. "Чорлу" и в близост до ул. "Димитър Талев".

"Отделно от това са инвестирани средства за изкърпване на дупки и ремонти на улици. В резултат на това улици като "Славееви гори" и "Кузман Шапкарев" са с нов асфалт", отбеляза Инчев.

През следващата година районната администрация на "Южен" планира отново улични ремонти, а акцент ще бъде направата на паркоместа, както и реализацията на връзката "Модър-Царевец" и ремонт на ул. "Даме Груев".

Районната администрация на "Южен" ще работи и обособяването на още места в детски градини и ясли. В тази насока ще се търси реализацията на проекта за разширяване на ОДЗ "Ралица" в кв. "Коматево".

Освен за ОДЗ-то в "Коматево", се работи и намирането на терен за изграждане на нова детска градина в "Южен".

За да разберете кои терени се проучват за тази детска градина, какви още приоритети поставя пред себе си Борислав Инчев за 2016 г., както и предстоят ли промени в администрацията на "Южен", изгледайте интервюто, което репортерът ни Мария Морунова взе специално за читателите на Plovdiv24.bg.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Borislav-Inchev-Akcent-v-rabotata-ni-prez-2016-g-shte-sa-novi-parkomesta-remont-na-ul-Dame-Gruev-realizaciya-na-vruzkata-Modur-Carevec-606087
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.