Произведения на кулинарното изкуство сътвориха пловдивски ученици
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:12 / 18.12.2015Коментари ()6132
Бивши и настоящи ученици от
ПГТ "Проф. д-р Асен Златаров":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Всяка година в навечерието на най-светлия християнски празник учениците от Гимназията по туризъм "Проф. д-р Асен Златаров" имат свой, също толкова вълнуващ и красив празник, празник на надеждата, човечността и доброто - традиционния благотворителен коледен базар.

Коледа ни прави по-добри, кара ни да разтворим сърцата и душите си. Това направиха за пореден път учениците от Гимназията по туризъм в Пловдив. Днес коледният дух завладя учебния ресторант. 

За празничната атмосфера допринесоха и изпълненията на училищната танцова формация "Росна китка".

Оригинални идеи, изобилие, красота и изящество струяха от всеки щанд. Произведения на кулинарното изкуство, приготвени от самите възпитаници на Гимназията специално за базара, мамеха от всички щандове и изкушаваха присъстващите. 

Всеки желаеше да се включи в разнообразните игри и томболи, да закупи оригинален коледен сувенир или да похапне нещо вкусно.

Защото всички в ПГТ "Проф. д-р Асен Златаров" знаят, че детската усмивка е безценна! Знаят и друго - средствата, събрани от коледния базар, са за техни съученици-сираци и деца в неравностойно материално положение. Знаят, че благодарение на участието си в коледния базар подаряват и получават усмивки, любов и надежда.

Благотворителният коледен базар бе тържествено открит от директора на Гимназията инж. Мариана Маджирова. Тя призова към милосърдие и щедрост и направи първата покупка. 

Гости, уважили празника в Професионалната гимназия по туризъм, бяха представители на РИО-Пловдив и директори на професионални гимназии от града.


Още по темата: общо новини по темата: 202
23.11.2016 »
12.03.2016 »
01.03.2016 »
13.01.2016 »
13.01.2016 »
11.01.2016 »
предишна страница [ 1/34 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Proizvedeniya-na-kulinarnoto-izkustvo-sutvoriha-plovdivski-uchenici-605004
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.