Заместник-кметът Розалин Петков ще участва в българо-турски бизнес форум
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:00 / 27.11.2015Коментари ()2061
©
Заместник-кметът по "Общинска икономика, здравеопазване, екология и управление на отпадъците" на община Пловдив Розалин Петков ще вземе участие в  българо-турски бизнес форум, който ще се проведе днес от 14 часа в зала "Париж" на "Новотел Пловдив".

Събитието се организира под патронажа на Търговско-Промишлена Камара - Пловдив, част от Европейската мрежа за подпомагане на МСП EEN, в сътрудничество с Търговско-Промишлена камара Текирдаг, Търговско-Промишлена Палата-Стара Загора, KOSGEB Одрин и Регионалните Сдружения на Общините от тракийските области, както на България (РАО "Тракия"), така и на Турция ("Тракиякент").

Официалната делегация от "Тракиякент" включва кметовете на градовете: Текирдаг, Бююкмандъра, Кешан, Хайраболу, Визе, Чорлу, Капаклъ, Черкезкьой и Малкара, както и директори и служители на Тракиякент. 

Фирмите от Текирдаг, заявили участие към момента, са 18 на брой, работещи в сферата на строителството, селското стопанство, производство и търговия със земеделска техника, машиностроенето, търговията със строителни материали, земеделска продукция и хранителни стоки, производството на различни видове машини и уреди, фирми от химическата промишленост и автомобилния сектор.

По програма в рамките на форума ще бъдат презентирани бизнес климатът и условията за инвестиции в България и Пловдив, европейските програми и възможности за финансиране и в отделен панел - Тракия икономическа зона. От 15.40 часа ще започнат двустранни бизнес срещи.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Zamestnik-kmetut-Rozalin-Petkov-shte-uchastva-v-bulgaro-turski-biznes-forum-599768
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.