Борисов със съвет кмет и губернатор да работят заедно
Автор: Мария Морунова 19:12 / 06.11.2015Коментари ()3942
Пловдивските пожарникари днес получиха дарение от 1500 комплекта специализирана екипировка, които са дарение от Канада. Оборудването бе представено на тържествена церемония в двора на пожарната в града на тепетата на ул. "Преслав". На церемонията присъстваха премиерът Бойко Борисов, кметът Иван Тотев, областният управител Розалин Петков, бъдещият губернатор Здравко Димитров, главен комисар Николай Николов, шефовете на ОДМВР Пловдив и на пожарната, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Новите придобивки бяха осветени от пловдивския митрополит Николай, който подари на огнеборците икона на свети Илия, за да бъде техен закрилник.

Пожарникарите бяха поздравени и от премиера, който използва случая да поздрави Иван Тотев за избора му за втори кметски мандат. Той припомни и, че Пловдив ще има нов областен управител в лицето на Здравко Димитров. Заповедта за това е разписана и от понеделник Димитров ще бъде вече губернатор.

Борисов отправи и съвет към тях - Тотев и Димитров, да работят заедно:

"Дори непримирими врагове с владиката събирам. Ако не работят за благото на Пловдив, владиката ще ги накаже", допълни министър-председателят.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Borisov-sus-suvet-kmet-i-gubernator-da-rabotyat-zaedno-594959
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.