Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Куклен: Готов съм да съхраня всичко направено до сега в община Куклен и да го доизградя
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:06 / 27.09.2015Коментари ()4063
©
"Готов съм да съхраня всичко направено до сега в община Куклен и да го доизградя, като премахна всички слабости в административното и икономическо развитие, допуснати през годините. В състояние съм да предложа много по-ефективна и гъвкава структура на управленския процес, с което да се подобри обслужването на гражданите." Това каза пред своите съграждани кандидатът на ГЕРБ за кмет на Куклен Пламен Гошев. Той заедно с кандидатите на ГЕРБ за кметове на населени места в община Куклен и общинските съветници проведоха открита приемна с жителите на Куклен пред чителището в града. Да ги подкрепят дойдоха областният координатор Розалин Петков и народният представител Методи Андреев.

"Искам да работя за развитието на общината и за добруването на всички жители от града и селата на общината. Имам възможности и съм в състояние да реализирам намеренията си, ако Вие ми гласувате доверие", каза в заключение Пламен Гошев.

"Гласувайте с №4 за правилния кандидат - време е в Куклен да заработи администрация, чиято цел не е лично облагодателстване, а развитието на общината. Изберете Пламен Гошев и той ще Ви покаже, че може да се справи с проблемите", подкрепи кандидатът на ГЕРБ за кмет народният представител Методи Андреев.

"Време е тук да влязат свежи европейски пари и проблемите на населените места в общината ще могат да бъдат решени, каза и областният координатор Розалин Петков. Тук няма реализирани европейски проекти, а с тяхна помощ Куклен може да има видими резултати. Подкрепете канидатът на ГЕРБ и промяна ще бъде факт съвсем скоро, увери още Петков.



Още по темата: общо новини по темата: 892
10.05.2023 »
09.05.2023 »
09.05.2023 »
09.05.2023 »
09.05.2023 »
15.10.2019 »
предишна страница [ 1/149 ] следващата страница

Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Kandidatut-na-GERB-za-kmet-na-Kuklen-Gotov-sum-da-suhranya-vsichko-napraveno-do-sega-v-obshtina-Kuklen-i-da-go-doizgradya-585428
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.