Млада жена краде като за световно от магазин в Кючука! Нарочно поставена камера обаче я засне!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:53 / 09.09.2015Коментари ()55881
© Plovdiv24.bg
За поредица от нагли кражби в супермаркет в "Кючук Париж" научи Plovdiv24.bg. Магазинът е "Слънчеви лъчи", а адресът - булевард "Никола Вапцаров". 

Наглостта:

"Здравейте! Във връзка със зачестилите кражби в супермаркети "Слънчеви лъчи" Ви изпращаме този видеоматериал с молба да бъде излъчен. 

"В продължение на дълго време системно забелязвахме празни кутии от скъп прах за пране, а самите дози липсваха. Момичето просто отваря кутията, взима всичките дози вътре, а празната кутия оставя на мястото й. Цената на една такава кутия с дози вътре в нея е 20 лева. И това нещо се повтаря отново и отново.

Това ни принуди да поставим камери за наблюдение с високо качество и резултатът е налице. С ваша помощ бихме искали да разберем самоличността на тази жена и тогава ще се обърнем към органите на реда с цел да си понесе последствията - морални и материални. Благодарим Ви за отделеното време", пишат от магазина.

Plovdi24.bg припомня, че това е поредна подобно проява в същия пловдивски квартал. За други подобни можете да научите тук:





Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Mlada-zhena-krade-kato-za-svetovno-ot-magazin-v-Kyuchuka-Narochno-postavena-kamera-obache-ya-zasne-581775
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.