Кметът на "Южен": Активно продължаваме с ремонтите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:14 / 07.09.2015Коментари ()3308
Кмета на район "Южен" Валентин Василев инспектира аварийните ремонти, които се извършиха по едни от основните пътни артерии, както и вътрешно квартални улици. На място той направи проверка за качеството на извършваните ремонтни дейности. 

Запълват се най-компрометирани участъци след постъпващи сигнали от I-во РУ МВР и граждани на улиците "Коматевско шосе", "Даме Груев", "Тарас Шевченко", "Стефан Стамболов", "Михалаки Георгиев", "Георги Кондолов", "Петър Стоев" и "Петър Васков".

Изпълнено е и обособяване на джобове за контейнери за смет по предварително одобрени схеми по улиците: "Георги Икономов", "Скопие", "Георги Кондолов", "Васил Ихчиев", "Георги Кирков", бул. "Никола Вапцаров" и бул. "Македония".

Подменена е изцяло тротоарната настилка пред входа на ПУ "Стефан Караджа". С фрезован асфалт е реновиран паркинга на ул. "Даме Груев" №20. "За отремонтирането на тези участъци в район "Южен" спомогнаха и благоприятните атмосферни условия.

"Предстои изграждане на паркинг и прилежащ тротоар на ул. "Прилеп", както и такъв с плочи на тревна фуга на ул. "Чорлу" №44- 42 с приблизителна площ от 350 кв.м.", заяви Валентин Василев.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Kmetut-na-Yuzhen-Aktivno-produlzhavame-s-remontite-581148
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.