Пловдив ще рисува днес
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:15 / 06.06.2015Коментари ()2086
©
"Drawing Day - България - да рисуваме заедно!" ще се проведе за шеста поредна година в над 14 града на страната /и в над 30 групи/. Организатори на инициативата са Община Пловдив, дирекция "Спорт и младежки дейности" и младежите от Център за работа с доброволци към НБ "Иван Вазов".

Ръководи се от Пловдив и всяка година творим над важна тема. Сега ще се включим и в международния конкурс "Нарисувай увреждане". На посочения имейл drawdisability@globi-observatory.org ще бъдат качени като снимки рисунките на участниците.

Днес ще рисуваме в Пловдив - Цар Симеоновата градина, до Пеещите фонтани, от 10:00 до 12:00 часа и ще наредим заедно импровизирана изложба между дърветата.

Зам.-кметът Петър Зехтински ("Спорт, младежки дейности и социална политика") ще присъства на закриването и ще раздаде награди на участниците.

Входът е свободен за всички, които обичат да рисуват! Да си направим един прекрасен празник - рисувайки ЗАЕДНО с приятели, близки и непознати!!!

Това е ден, в който можеш да покажеш на другите, че вярваш в уменията си да създаваш красота, да споделяш и да се чувстваш свободен, а това дава надежда за по-добро бъдеще.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Plovdiv-shte-risuva-dnes-562021
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.