Полицията се захваща с крадливите младежи от Кючука
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:13 / 16.12.2014Коментари ()10798
Полиция и прокуратура започват разследване във връзка с поредица материали в Plovdiv24.bg. Ето какво заявиха пред репортер на сайта от ОД МВР Пловдив:

"Материалите са използвани от органите на реда и са приобщени по образуваната преписка. Освен това има и подадена жалба от потърпевш търговец. Установени са лицата и се очаква материалите да бъдат внесени в прокуратурата и тя да излезе с решение.

Предисторията:

1. Публикувахме видеоматериал, озаглавен "Видео 1: Вижте как се краде показно в Пловдив! Има ли полиция?". На него ясно се вижда как групичка от няколко младежи, част от които с качулки, влиза в магазин.

Двама от тях правят параван на останалите, занимавайки продавача с нещо, очевидно за да отвлекат вниманието му. През това време другите успяват да откраднат част от стоката. Обектът се намира в "Кючук Париж".

2. Второ видео - "героите" в него са по-малко на брой от първото, но не и по-малко нагли. На него се вижда как се пъха луканка в ръкава, за да се скрие от продавача и съответно да не се плати. Магазинът бе същият.

3. Трети видеоматериал - този път магазинът е друг и се намира в центъра на Пловдив. Случката е от 3 декември тази година - тоест в деня, в който от действията на младежите пострада и друг търговски обект.



Още по темата: общо новини по темата: 3
09.12.2014 »
09.12.2014 »
08.12.2014 »

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Policiyata-se-zahvashta-s-kradlivite-mladezhi-ot-Kyuchuka-530942
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.