Втора конференция по химия за студенти и докторанти организира ПУ
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:41 / 20.11.2014Коментари ()1856
© Plovdiv24.bg
Бивши и настоящи студенти от
ПУ "Паисий Хилендарски":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Втора научна конференция за студенти и докторанти "Предизвикателства в химията" организира на 21 и 22 ноември Химическият факултет на Пловдивския университет "Паисий Хилендарски" със съдействието на Студентския съвет към висшето училище.

Форумът ще се проведе в Ректората на ул. "Цар Асен" №24. Научната програма на конференцията е разделена в четири секции: "Органична химия и биохимия", "Аналитична и неорганична химия", "Физикохимия и изчислителна химия" и "Химични технологии". Участие са заявили представители на 4 висши училища - ПУ "Паисий Хилендарски", СУ "Св. Климент Охридски", ШУ "Епископ Константин Преславски" и Университета по хрантилни технологии в Пловдив, както и два института на БАН - Институт по обща и неорганична химия и Институт по катализ.

Тази година освен с доклади студентите и докторантите ще могат да се включат и в постерната сесия на конференцията, обясниха организаторите. На участниците ще бъде предоставена възможността да публикуват след рецензиране пълните текстове на своите доклади в "Научни трудове на Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" - Химия" ISSN 0204-5346.

Официалното откриване на научната конференцията ще бъде утре, 21 ноември, от 10:30 ч. в зала "Компас" на Ректората.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Vtora-konferenciya-po-himiya-za-studenti-i-doktoranti-organizira-PU-526268
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.