Работна среща в СОУ "Никола Вапцаров"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:45 / 09.10.2014Коментари ()2392
Бивши и настоящи ученици от
СОУ "НИКОЛА ВАПЦАРОВ":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
 

СОУ "Никола Вапцаров" днес бе домакин на участници по секторна програма "Коменски" на ЦРЧР от Италия, Полша, Хърватска, Турция, Румъния и Унгария - съобщи директорът на училището Елена Александрова.

Училището участва в програма "Учене през целия живот" на център за развитие на човешките ресурси. Участието в секторна програма "Коменски" допринася за повишаване качеството на училищното образование, формиране на личността на учениците и развитие на компетенциите на базата на чуждоезиковото обучение.

Участници в нея са учениците, учителите, ръководните и административните кадри, както и представители на образователната власт, родителски асоциации, неправителствени организации и всички, развиващи дейност в сферата на средното образование.

На посрещането на чуждестранните участници в програмата присъства кметът на район "Северен" Ральо Ралев. Той поздрави всички присъстващи на работната среща и пожела бързо постигане на целите на програмата, които са активизиране използването на информационните и комуникационни технологии, стимулиране на чуждоезиковото обучение, както и развитие на граждански активно общество.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Rabotna-sreshta-v-SOU-Nikola-Vapcarov-518500
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.