БДЖ заряза пътниците от влака Бургас - Пловдив, нямало локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:18 / 26.07.2014Коментари ()9449
© Plovdiv24.bg
Читателка на Plovdiv24.bg съобщи за неприятна случка с влак на БДЖ днес. Тя и други пътници, които са имали предварително закупени билети за дестинацията Бургас - Пловдив за влак 8602, тръгващ от морския град в 10:35 ч., са били държани във влака около час, след което около 11:30 Ч. са свалени. На тях им е било обяснено, че локомотив за влака няма и съответно няма да могат да пътуват с него. Те е трябвало да пътуват до Карнобат, от където да се прикачат на друг влак към Пловдив.

Следващият възможен превоз, предложен им от БДЖ е бил в 14:15 ч., но тъй като той е не пътнически, а бърз ускорен влак е трябвало да доплатят по 4 лева на човек, което според нашата читателка не е редно, след като те са предплатили за искания от тях превоз в удобен за тях ден и час и не по тяхна вина не са успели да използват услугата на БДЖ.

Служителите на железопътната компания обаче не са проявили разбиране и са им отговорили, че ако не желаят да доплатят за бързия ускорен влак, могат да изчакат до 16:45 ч., когато е следващия пътнически влак по тази дестинация, който отново е с прикачване.

"Много от хората са се отказали да пътуват и са им били върнати парите, но ние не можем да останем в Бургас и днес трябва да се върнем в Пловдив, за нас е важно това", оплака се нашата читателка. 


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/BDZh-zaryaza-putnicite-ot-vlaka-Burgas-Plovdiv-nyamalo-lokomotiv-505876
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.