Частно антипаркинг устройство се строполи върху двугодишно дете в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:51 / 11.07.2014Коментари ()5727
© Plovdiv24.bg
Общинският инспекторат санкционира собственик на заведение, пред което ръката на двугодишно дете бе премазана от незаконно антипаркинг устройство, научи Plovdiv24.bg.

В края на месец юни без наличието на изискуемите документи пред заведение "Селена" на ул. "Петко Д. Петков" е монтирано антипаркинг устройство. Устройството обаче пада и премазва ръката на двугодишно дете. 

Родителите на детето незабавно подават сигнал за станалото в полицията, администрацията на район "Централен", ОП "ОКТ" и Общински инспекторат. Междувременно собственикът на заведението прави опит да демонтира въпросното устройство.

Служителите на Общински инспекторат обаче са реагирали бързо. Те са установили нарушение, за което собственикът е санкциониран, а устройството - демонтирано.

Този случай бе потвърден от шефа на Инспектората Владо Илиев, който допълни, че заради бързата и адекватна намеса на Инспектората родителите на пострадалото дете са изпратили благодарствено писмо до общинската администрация.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Chastno-antiparking-ustroistvo-se-stropoli-vurhu-dvugodishno-dete-v-Plovdiv-503408
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.