Стопани пускат кучетата си в парк, в който играят малки деца
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:45 / 06.07.2014Коментари ()4401
© Plovdiv24.bg
Стопани пускат кучетата си в парк за отдих, без да са видимо притеснени. За това сигнализира читател на Plovdiv24.bg:

Здравейте! Искам да съобщя за една нередност, на която ставам свидетел доста често в малък парк за отдих в квартал "Кючук Париж", намиращ се между улиците "Славееви Гори" и "Кузман Шапкарев".

Проблемът идва от там, че доста често виждам стопани на кучета да разхождат любимците си в този парк. Някои кучета са с каишка, други са без. Но проблемът идва от там, че стопаните на тези кучета им позволяват да се облекчават където им падне в парка, а смятам, че паркът все пак е място, което е предназначено за отдих, в него играят и много малки деца.

Още по-абсурдното е, че в същия този парк има специално обособено място с огради, точно където могат да играят кучетата, без да пречат на децата.
© Plovdiv24.bg

Има хора, които водят кучетата си на това обособено място, но все пак има стопани, които без да са видимо притеснени пускат кучетата си да се разхождат заедно с тичащите в близост деца.

Изпращам Ви снимки на които се вижда как възрастна жена и нейното куче спокойно си почиват на пейка, като в тяхно присъствие има и друго (предполагам бездомно) куче. На същата тази пейка играят деца, изпускат си играчките и т.н.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Stopani-puskat-kuchetata-si-v-park-v-koito-igrayat-malki-deca-502646
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.