Костадин Баков оглави Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:19 / 30.11.2013Коментари ()11014
© Plovdiv24.bg
Костадин Баков (вляво)
Костадин Баков е новият директор на териториалната дирекция на регионалната структура на Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество в Пловдив след спечелен конкурс, научи Plovdiv24.bg. Това потвърди самият той пред репортер на сайта. Баков е бивш заместник-директор на областната дирекция на полицията в града под тепетата.

На 18 октомври Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество (КОНПИ) със седалище гр. София ул. Г.С. Раковски" № 112 на основание чл. 13, ал. 1 от Наредбата за провеждане на конкурсите за държавни служители оповести конкурс за тази длъжност. Другият кандидат е бил Слави Донев.

Баков завършил висшето си образование в Стопанската академия в Свищов, средното - в полицейското училище в Пазарджик. Допреди два месеца той бе зам.-директор на областната полиция. 

В концепцията си е предложил конкретни идеи за работа, като се запазят добрите практики. Една от тях е инспекторите да не се ограничават само с т.нар. "кабинетно проучване" по конкретния случай, а обемът на събираната информация да се обогати с прилагането на бързи оперативни методи.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Kostadin-Bakov-oglavi-Komisiyata-za-otnemane-na-nezakonno-pridobito-imushtestvo-v-Plovdiv-466791
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.