Иван Стоянов: Чистим улица "Бузлуджа" по график, но там е пълно с жрици и клошари, които я замърсяват бързо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:52 / 05.10.2013Коментари ()4446
© Plovdiv24.bg
Plovdiv24.bg помогна за решаването на още един проблем в града ни. След публикацията ни днес, от ОП "Чистота" реагираха мигновенно. Ето какво ни изпратиха от там.

Улица "Бузлуджа" е почистена. Това установи спешна проверка на директора на ОП "Чистота" Иван Стоянов след публикацията в Plovdiv24.bg: "Читател: Улица в "Централен" тъне в мръсотия".

Улицата е трета категория и според установените графици се мете веднъж седмично, съобщи Стоянов. Въпреки това, заради специфичните особености - наличието на много клошари и тъй наречените "жрици на любовта", улицата се замърсява твърде бързо с нелицеприятни отпадъци и се чисти още по-често, уточни директорът на общинското предприятие.

Снимките, изпратени от читателя на сайта, са от задния двор на сграда, която е частна собственост. Макар че дейността на ОП "Чистота" обхваща почистването на улици и публични пространства, извънреден екип на фирмата днес почисти и посоченото място.

Иван Стоянов се срещна и разговаря с живеещи на улица "Бузлуджа" граждани и те изразиха своето задоволство от работата на предприятието. В понеделник улицата за пореден път ще бъде основно почистена и измита, увери той.

 


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Ivan-Stoyanov-Chistim-ulica-Buzludzha-po-grafik-no-tam-e-pulno-s-zhrici-i-kloshari-koito-ya-zamursyavat-burzo-457543
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.