Среднощна спецоперация срещу незаконните автогонки в Пловдив. Не хванаха нито един нарушител!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:35 / 15.07.2013Коментари ()17126
© Plovdiv24.bg
Снимка: Архив
Специализирана полицейска операция за предотвратяване и разкриване на нерегламентирани състазания с моторни превозни средства бе проведена вчера в Пловдив от служители на сектор "Пътна полиция". От 21 до 24 часа бе осъществен явен и негласен контрол по основни булеварди в града, за които се предполага и за които са постъпвали данни за организирани автомобилни състезания. 

По време на операцията не бяха установени автомобили, подготвящи се или участващи в нерегламентирани състезания. Проверени бяха общо 41 моторни превозни средства и бяха съставени 5 акта по Закона за движение по пътищата: 1 - за отказ за тестване за алкохол, 1 - за техническа неизправност и 3 - за нередовни документи. 

Служителите от сектор "Пътна полиция"-Пловдив призовават гражданите да подават по всяко време на денонощието сигнали на телефон 032/932 007 или на тел. 112 , когато забележат необичайно струпване на моторни превозни средства или агресивно управление по улиците и пътищата в областта, за да бъдат предприети незабавни мерки за предотвратяване на незаконни състезания и недопускане на тежки катастрофи.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Srednoshtna-specoperaciya-sreshtu-nezakonnite-avtogonki-v-Plovdiv-Ne-hvanaha-nito-edin-narushitel-443222
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.