Скандирания: "Оставка", "Червени боклуци, вън" и "Пловдив не е турски вилает" огласиха Главната. Протестиращите окупираха сградата на БСП
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:54 / 17.06.2013Коментари ()10038
Над 1000 пловдивчани излязоха днес на четвъртия протест в града под тепетата срещу управлението на БСП-ДПС-Атака, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Хората отново изразиха недоволството си срещу новата Тройна коалиция. 

Издигнали плакати, част от надписите на които: "Станишка с малка п..шка се отдаде на Доган с големий боздуган, но Пеевската клика кабинета им разтика", "Каймаканов- турско червена к...о, върви си с мир", "Нова конституция-реформа в съдебната система", "Орешарски, Олигарски...хайде, разтуряме седенката", "Местан-не сме идиоти, стига лъжи на чист български" и "Република Абсурдистан-държавна агенция национална несигурност", хората тръгнаха от сградата на Общината към офиса на Атака. Множеството, което постоянно се увеличаваше, скандираше през цялото време "Червени боклуци", "Оставка" и "Всеки ден ще е така до победата". 

С викове "Волен-еничар" и "Покажете се изменници", хората окупираха пространството пред офиса на партията на Сидеров и от там през площада и ул. "Иван Вазов" се отправиха към сградата на партията БСП, пред която органи на полицията бяха направили кордон.

С обичайните "Кой не скача е червен", "червени боклуци", "мафия", свирки и вувузели, протестиращите извикаха представители на социалистите  да излязат навън при тях, за да видят как ще ги "обгърне народната любов", малки и големи изразиха своето несъгласие с управляващите в момента държавата. Скандирания и плакати с надписи "Пловдив не е турски вилает" и "Да спрем турския сериал ДПС" буквално взривиха множеството. 

"Ако управляващите не си подадат оставките, ще стане нова национална катастрофа...у-у-у....", продължиха пловдивчани.

След като изпяха химна на България, те се отправиха отново в посока офиса на Атака, като преди това беше оповестено с мегафон, че утре сутринта в 8 часа ще се съберат пред областна управа, за да не допуснат новият губернатор от квотата на ДПС Венцислав Каймаканов да влезе в сградата и в длъжност. 

Протестът продължава и утре вечер отново в 18 часа пред сградата на Община Пловдив. 




Още по темата: общо новини по темата: 543
28.06.2014 »
14.06.2014 »
14.06.2014 »
14.06.2014 »
14.06.2014 »
06.06.2014 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Skandiraniya-Ostavka-Cherveni-bokluci-vun-i-Plovdiv-ne-e-turski-vilaet-oglasiha-Glavnata-Protestirashtite-okupiraha-sgradata-na-BSP-438399
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.