Индийци снимат тв шоу в Пловдив, гледат го 42 милиона зрители!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 06:30 / 08.06.2013Коментари ()8115
© Plovdiv24.bg
Индийци пристигат на 11 юни в Пловдив, за да снимат 20-минутно тв шоу научи репортер на Plovdiv24.bg. Екипът е от 7 човека и ще заснеме скеча на различни, но емблематични за града места като Античния театър, Римския стадион, Гребната база, Стария Пловдив и археологическите разкопки на Одеона и пред Пощата.

"Скечът е без думи. На фона на исторически и археологически обекти, актьор от екипа ще попада в различни комични ситуации", разясни за сайта шефът на ОП "Туризъм" Петър Лазаров.

Интерес към града ни индийците са заявили по време на международната среща на туроператорите, която се проведе в Пловдив от 7 до 10 май. Те са останали впечатлени от града ни и са поискали само тук от цяла България да снимат 20-минутния филм. Той ще се излъчва в съботния праймтайм на индийското телевизионно шоу Chintu Ban Gaya Gentleman. Предаването може да се види по канал SAB TV и има 42 милиона зрители, твърди още Лазаров. Освен в Азия, то може да се гледа в още 56 страни от цял свят. Досега индийците са снимали в Италия, Швейцария, Тайланд, Сингапур и Хонконг.

Така пловдивски туристически обекти ще се превърнат в снимачна площадка за хитовото шоу. 7-членният екип от Индия ще остане в Пловдив 10 дни.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Indiici-snimat-tv-shou-v-Plovdiv-gledat-go-42-miliona-zriteli-436676
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.