Отрязаха лентата на новоизградения паркинг пред МБАЛ "Св.Пантелеймон"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:37 / 07.06.2013Коментари ()3582
И.д. кмет на "Южен" Людмил Русанов отразя лентата на новоизградения паркинг на бул. "Никола Вапцаров"№ 9 пред МБАЛ "Св.Пантелеймон", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Новото съоръжение е направено изключително със съдействието на ОП"Градини и паркове" и ОП "Чистота" и струва само 1400 лв. на кметството на района, уточни Русанов. Освен паркинга, районът около болницата се почиства ежедневно, дърветата са подразяни и окастрени.

Теренът на новото съоръжение е почистен, естетизиран и асфалтиран, а от дупките, калта и локвите не е останала и следа. Новоизградената зона за паркиране е с капацитет 20 паркоместа. 

"Изграждането на новото съоръжение ще е от полза и ще създаде необходимото удобство за пациентите и всички граждани, които посещават клиниката", заяви още Русанов. 

Изграждането на паркинги е един от неговите приоритети за района. Готов и вече използваем е новият такъв пред хипермаркет "Слънчеви лъчи", завършен на почти 100% е паркингът на ул. "Асен Христофоров",  както и този на ул. "Даме Груев" в непосредствена близост до "Събота пазар".



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Otryazaha-lentata-na-novoizgradeniya-parking-pred-MBAL-SvPanteleimon-436570
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.