Движение България на гражданите дари на хората от Дома за инвалиди в Асеновград козунаци и великденски яйца
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:36 / 02.05.2013Коментари ()2417
©
Обитателите на Дома за възрастни хора с увреждания в Асеновград на Велик четвъртък посрещнаха гости с добри намерения. Всеки един от 43-мата настанени в институцията, освен добрата дума, получиха и по козунак, великденски пъстри яйца и великденски курабии. Вкусното дарение бе осигурено от членове и симпатизанти на асеновградската организация на ПП Движение България на гражданите и дарени от целия опорен екип на партията и кандидат-депутати от 17 МИР.

Повечето от хората в дома нямат близки и на празниците остават сами, което е тъжно, каза втората в листата за Пловдив-област Веска Дункова. С нея бяха и председателят на предизборния щаб за областта Дияна Тапалилова, Апостол Тименов, Йордан Диков и Атанас Чокоев. Грижите, които полагат за тези хора тук са добри, но всяка среща с хората отвън им носи допълнителна радост, защото освен храна, топлина, лекарства и грижи както за всички останали, така и тези хора имат нужда от внимание и разговори, подчерта Дункова. Всички помолиха да не ги забравят и след празниците, за което Дункова и Тапалилова се ангажираха периодически да се срещат с тези хора, да разговарят с тях и да им помагат с каквото могат. Не трябва да късаме духовната връзка с хора, които по някаква независима от тях причина са възпрепятствани сами да инициират контакти с обществото, допълни Дияна Тапалилова.

По повод най-светлия християнски празник Великден екипът на Областната структура на Движение България на гражданите, в това число и останалите кандидат-дупутатите от листата за 17 МИР - Димитър Танев, Павел Гемишев, Анастас Димитров, Димитър Андонов, Петранка Арабаджийска - Саид, Нено Виришапков, Савина Дамова, Елена Хаджийска и Атанас Тонков пожелават на жителите на всички общини от Пловдивска област весели празници, много настроение, здраве и късмет.


Още по темата: общо новини по темата: 455
02.05.2023 »
17.01.2014 »
19.10.2013 »
18.10.2013 »
14.10.2013 »
17.09.2013 »
предишна страница [ 1/76 ] следващата страница

Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Dvizhenie-Bulgariya-na-grazhdanite-dari-na-horata-ot-Doma-za-invalidi-v-Asenovgrad-kozunaci-i-velikdenski-yaica-430522
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.