Голям интерес на международни туроператори към Пловдив и региона
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:58 / 16.04.2013Коментари ()3044
© Plovdiv24.bg
Близо 70 представители на фирми, между които от Непал, Мароко, Алжир, Турция и Украйна, са заявили до момента участие в предстоящата международна среща на туроператорите, която ще се проведе в Пловдив от 7 до 10 май, научи репортер на Plovdiv24.bg. В сравнение с миналата година участниците са двойно повече. Заради повода в Пловдив ще пристигнат и журналисти от BBC, които ще презентират работата си с градската институция. 

6 туристически маршрута организират от ОП "Туризъм" за предстоящата международна среща на туроператорите, която се проведе миналата година в града за първи път. Организира се от Община Пловдив и ОП "Туризъм". От тази година форумът ще се провежда ежегодно и трябва да се затвърди като важно събитие в Годишната програма за развитие на туризма в община Пловдив.

Туроператорите ще се запознаят с различни страни и разнообразни аспекти от туристическия продукт на град Пловдив и региона. Ще се презентират възможностите за културен, религиозен, уикенд, винен, спа туризъм, нишови туристически пакети, както ще бъдат осъществени и работни срещи между гостуващите фирми и местния туристически бранш.

На международния форум ще присъстват още туристически компании от Великобритания, Виетнам, Израел, Румъния, Германия, Австрия, Гърция, Сърбия и от България.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Golyam-interes-na-mezhdunarodni-turoperatori-kum-Plovdiv-i-regiona-427557
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.