Развод между Кунева и Каназирева! Шишков: Постовете не са самоцел
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:54 / 30.03.2013Коментари ()4620
© Plovdiv24.bg
Д-р Шишков и пловдивската структура ще продължат да работят за партията, не искат постове и места в депутатсктие листи
По-рано днес до медиите бе изпратено съобщение от офиса на г-жа Дани Каназирева, която е областен лидер на ДБГ, за предстояща утре пресконференция, на която ще бъде обявено, че стотици членове на структурите в Пловдив и областта ще оттеглят доверието си от партията на г-жа Кунева "Движение България на гражданите". Повече подробности по темата ще научим утре.

От пловдивската структура на движението реагираха, изпращайки становище по темата:

Във връзка с мероприятието на група членове и симпатизанти на "Движение България на гражданите", което ще се проведе утре и по повод питания от страна на журналисти за коментар, ви изпращам следното изявление:

Ръководството на "Движение България на гражданите" в Пловдив-град нееднократно е заявявало, че не работи за партията единствено в името на поста "депутат" в 42-то Народно събрание. Многократно сме казвали, че постове не са обещавани и не са раздавани на никого. Ние смятаме, че не е важно кой ще води листата и кой ще бъде депутат. Важното е дали този човек има имидж пред обществото и качества да защитава интересите на гражданите като цяло.

Имахме почти една година да се запознаем подробно с начина на структурирането на паратията, с нейният устав и решенията на Националния съвет. Време достатъчно всеки един от нас да преосмисли каква може да бъде ролята му в реализирането на партийната програма и дали това
© Plovdiv24.bg
Каназирева и хората й са разочаровани и свалят доверието си от Кунева
се покрива с неговите вътрешни нагласи и желания. Това, че не си начело на дадена листа не означава, че не можеш да продължиш да работиш за съгражданите си и няма да бъдеш по-малко полезен за града си.


Най-важният въпрос сега пред всички партии, в това число и на "Движение България на гражданите" е как да помогнем на хората и да спасим България.

Координаторите на "Движение България на гражданите" за Пловдив-град застават изцяло зад решенията на Националния съвет и лидера Меглена Кунева в избора на лицата, които ще оглавят листите по райони.

Д-р Димитър Шишков, координатор на "Движение България на гражданите" за Пловдив-град



Още по темата: общо новини по темата: 455
02.05.2023 »
17.01.2014 »
19.10.2013 »
18.10.2013 »
14.10.2013 »
17.09.2013 »
предишна страница [ 1/76 ] следващата страница

Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Razvod-mezhdu-Kuneva-i-Kanazireva-Shishkov-Postovete-ne-sa-samocel-424427
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.