Полицията за драмата в "Кючука": Най-вероятно се касае за тройно убийство и последващо самоубийство
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:55 / 21.01.2013Коментари ()20176
"Най-вероятно се касае за тройно убийство и последващо самоубийство", заяви по повод кървата трагедия в жилищния блок в кв. "Кючук Париж" на бул. "Македония" 29 комисар Николай Кирков, началник сектор "Криминална полиция" при ОДМВР-Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg

Припомяме, че както вече ви информирахме, инцидентът се е случил в дома на военен от базата в "Граф Игнатиево". Разследващите полицаи са намерили до трупа на Георги Тепавичаров, родом от Нареченски бани, законно притежаван от него пистолет. Районът беше отцепен от полицията и се извърши оглед, а по случая е образувано досъдебно производство под наблюдението на Окръжна прокуратура-Пловдив.

Сигналът за случилото се е бил подаден от брата на 32-годишния мъж, който отключил вратата на апартамента, тъй като от няколко дни родителите на Георги и жена му Николина, която е родом от Чепеларе, не можели да се свържат със семейството. При вида на мъртвата си снаха в спалнята на ведомствения апартамент, братът на Георги започва да плаче на стълбището, а сигналът е подаден от съседка, видяла плачещия мъж. След това органите на полицията откриват и останалите членове на семейството- Георги и двете момченца, застреляни с по една огнестрелна рана. 

Георги Тепавичаров е военен от авиобазата в Граф Игнатиево. Малкият Ангел е навършил 4 години на 10 януари, по-голямото им момченце е второкласник в СОУ "Братя Миладинови". 

Никой от съседите не е забелязал нещо особено в поведението им, а общи фамилни снимки показват едно щастливо младо семейство, в което децата, а и възрастните са все усмихнати. 

"Няма основание да се твърди, че е имало външна намеса. Апартаментът е бил заключен отвътре", заяви още на извънредния брифинг комисар Кирков. 

По-рано през деня съсед на избитото семейство заяви пред репортер на Plovdiv24.bg, че фамилията е била за пример и че той лично е абсолютно шокиран от случилото се.

Цялата пресконференция можете да видите в прикачения видеофайл.



Още по темата: общо новини по темата: 31
06.11.2018 »
10.08.2016 »
23.01.2015 »
16.01.2014 »
03.08.2013 »
28.07.2013 »
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Policiyata-za-dramata-v-Kyuchuka-Nai-veroyatno-se-kasae-za-troino-ubiistvo-i-posledvashto-samoubiistvo-410195
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.