Предколедната истерия около Метро не се размина без инциденти
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:58 / 24.12.2012Коментари ()9539
© Plovdiv24.bg
Предколедна истерия завладя клиентите на Метро и вчера те се опитаха да изкупят магазина, задръствайки паркинга му, както и булеварда пред него.

Истинска проява на садизъм, граничещ с мазохизъм, бе идеята да пазаруваш точно от Метро вчера, а и днес се предполага, че положението не е по-различно.

Не се размина и без инциденти разбира се. "Шофьор на такси идващ от бул. "Санкт Петербург" движещ се в посока Мол Галерия, бе засечен от водач на светло сив Шевролет, излизащ от входа на Метро (б.р. забележете, излиза от входа, където е забранено, а не от изхода), при удара таксито се завъртя и кацна на тротоара върху знак за предимство", разказаха в редакцията на Plovdiv24.bg очевидци на инцидента.

Като цяло клиентите на Метро освен, че задръстиха района с автомобилите си, създадоха множество предпоставки за тежки катастрофи на булевард "Санкт Петербург", правейки по безумен начин левия завой към търговския комплекс. Ако цените здравето и нервите си, препоръчваме да избягвате тази дестинация днес.



Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Predkolednata-isteriya-okolo-Metro-ne-se-razmina-bez-incidenti-404617
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.