Партия "Лидер" излиза на предстоящите избори с мотото "Да съживим България"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:50 / 05.11.2012Коментари ()3884
© Plovdiv24.bg
Отляво надясно: Никола Ликов, Владимир Маринов, Тодор Христев
"Да съживим България" е мотото на ПП "Лидер", чиято пловдивска структура днес бе официално представена пред журналисти в града под тепетета, предаде репортер на Plovdiv24.bg. На срещата с медиите присъстваха зам.-председателят на партията Владимир Маринов, областният председател Никола Ликов и оглавилият пловдивската структура Тодор Христев.
 
"Искаме да утвърдим "Лидер" в Пловдив. Единственият ни противник е мизерията в България. Ще залагаме на икономическия растеж на държавата, тъй като българският бизнес е в криза. Целта ни е самостоятелна парламентарна група в следващото Народно събрание", заяви Владимир Маринов. Той беше категоричен, че партията се основава изцяло на здравия разум и прагматизъм на членовете си. 

"Само за първото тримесечие на годината официално са фалирали 27 000 фирми, сигурен съм, че досега броят им се е удвоил, заяви още зам.-председателят на "Лидер" и отсече: Искаме да предложим на обществото това, което вече 22 години се губи".

Стана ясно, че структурите на партията в Съединение, Сопот, Хисар, Карлово и Община "Родопи" вече работят, до седмица ще са готови и тези в общините Асеновград и Първомай. На 18 октомври структурата в Пловдив подписа политическо споразумение с НИЕ. 

ПП Лидер е либерална центристка партия и е участвала във всички избори от 2007 г. насам, откогато е създадена. През 2009 г. спечелихме 3,26% или 134 740 гласа и останахме най-голямата партия извън парламента, коментира още Маринов.

Той беше категоричен, че в България е невъзможно да се стартира нов бизнес за кратко време и заяви, че това трябва да се промени. 

"Малък бизнес с до 5 работници в Германия се започва за 24 часа, а в България не може да стартира и за 24 дни", възмути се още зам.-председателят на партията и поясни, че причината са в многобройните разрешителни и лицензии, които се изискват тук.

"За мен политиката е професия и имам натрупан 20-годишен опит като такъв. За всичките 22 години на прехода не се осъществи нито един успешен национален проект", каза в представянето си шефът на пловдивската структура на ПП Лидер Тодор Христев. Въпреки, че той и областният председател на партията Никола Ликов са бивши членове на "Атака", те декларираха, че няма да дърпат структури на "Атака" към "Лидер".

"България няма средна класа и ние искаме да я създадем. Всички правителства след прехода са виновни за изключително лошото икономическо състояние на държавата и мизерията на хората. Това с "ляво" и "дясно управление" е просто едно безумие, термини, въведени от разни политолози", заявиха още от Лидер.


Още по темата: общо новини по темата: 455
02.05.2023 »
17.01.2014 »
19.10.2013 »
18.10.2013 »
14.10.2013 »
17.09.2013 »
предишна страница [ 1/76 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Partiya-Lider-izliza-na-predstoyashtite-izbori-s-mototo-Da-suzhivim-Bulgariya-392699
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.