Пловдивчани: Шофьори непрекъснато "надуват" клаксоните на автобусите си, докато се разминават!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:55 / 09.09.2012Коментари ()5555
© Plovdiv24.bg
Снимка Архив
"Шофьори на масовия градски транспорт непрекъснато "надуват" свирките на автобусите си, докато се разминават по булевардите в Пловдив", жалват се на редакционната поща на Plovdiv24.bg наши читатели. Според хората, по този начин първо се създава хаос в движението и второ - така се пречи на спокойния сън на всички, живеещи в сградите, разположени на самите улици.

Много са примерите, които дават нашите читатели. Някой от булевардите са "Руски", "Никола Вапцаров", "6-ти септември" и "Южен", както и улиците "Васил Априлов", "Стефан Стамболов" и др. 

"В случая не става въпрос само за една от фирмите в града, обслужващи градски транспорт. Тази практика на поздравяване между шофьорите в Пловдив е масова и се използва без значение дали номерата на автобусите са еднакви или са от една и съща фирма. Надявам се чрез публикацията във вашия сайт, да се вземат някакви мерки срещу тази буквална простотия", завършва писмото на един от нашите читатели.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Plovdivchani-Shofyori-neprekusnato-naduvat-klaksonite-na-avtobusite-si-dokato-se-razminavat-378899
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.