Емоционална надпревара в Градската градина за Международния ден на на младежта
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:48 / 10.08.2012Коментари ()1942
© Plovdiv24.bg
Община Пловдив и Национален Алианс за работа с доброволци (НАРД) кани пловдивчани, за да отбележат заедно Международния ден на на младежта с празник под наслов "Да сме заедно е най-добре!".

Празника ще се проведе на 12 август /неделя/ от 18.00 до 20.30 ч. в Градската градина.

Десет пловдивски организации, работещи с млади хора ще се впуснат в емоционална надпревара. Всеки отбор ще премине през 10 пункта, разположени в градската градина, на които го очакват различни забавни, логически и спортни предизвикателства. За всяка успешно преминала задача отборът трупа точки. На края на празника ще бъдат обявени и наградени отборите, събрали най-много точки.

"На финала ще завършим с масов флашмоб и със страхотни музикални изпълнения на млади пловдивски звезди", споделят организаторите.

Със свои отбори в празника по повод Международния ден на младежта ще се включат: студентската организация AIESEC Пловдив, Фондация "Голям брат, голяма сестра", Национален алианс на хора с редки полести, Фондация "Пловдив 2019", Млади лидери към НАРД, ПИЦ, , Национална скаутска организация на България, ученици от ПГЕЕ, отбор журналисти от пловдивски медии.

Със специално участие по повод Европейската година на диалог между поколенията и активното стареене има и отбора на ТД "Шипка".



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Emocionalna-nadprevara-v-Gradskata-gradina-za-Mezhdunarodniya-den-na-na-mladezhta-372568
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.