Благой Рагин: И тази година Чепеларе ще бъде рай за българския турист
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:23 / 22.12.2007Коментари ()1232
И тази година Чепеларе ще бъде рай за българския турист, каза в интервю за радио "Фокус" - Смолян председателят на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация. Той прогнозира, че това ще бъде най-силната зима в Пампорово и Чепеларе, тъй като има нова материална база, нови съоръжения, а освен това се очаква и хубава зима, с много сняг. "Родопчани са най-добрите хора в България, родопската кухня няма аналог, а гостоприемството е издигнато в култ. Това е имиджаътна планината, никой не може да ви отнеме гостоприемството, което е уникално", заяви Благой Рагин. Той посочи още, че не е без значение това, че в Чепеларе се запазват цените и на лифт картите и на нощувките, които нямат конкуренция.

"Да се надяваме, че ще успеем да метериализираме всичко това, което ни дава природата тази година, за сметка на миналата година. Бихме желали час по-скоро да се даде на концесия летището в Пловдив, за да може да обслужва Пампорово и Чепеларе. Ако успее и Перелик - ако се вържат върховете Снежанка, Перелик и Мечи чал, това ще е нещо уникално- швейцарски тип курорт", заключи председателят на българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация.



Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Blagoi-Ragin-I-tazi-godina-Chepelare-shte-bude-rai-za-bulgarskiya-turist-36603
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.