Двудневен семинар, посветен на първата година от членството на България в ЕС организират в Пазарджик
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:18 / 12.12.2007Коментари ()1125
Информационенният семинар, организиран от Евродепутът Петя Ставрева, е посветен на първата година от членството на България в Европейския съюз.

Събитието ще се проведе на 15 и 16 декември 2007 г. от 10.00 часа в хотел ''Тракия'' в град Пазарджик. Очаква се да изразят позициите си зърнопроизводителите и месо- и млекопреработвателите за промените след присъединяването към ЕС. Ще бъдат дискутирани проблемите на гражданите, желаещи да участват с идеи в Програмата за развитие на селата и селските райони.

На семинара ще присъстват кметът на Пазарджик Тодор Попов, Венцислав Върбанов, член на комисията по земеделие в НС, Ивайло Тодоров, председател на АЗПБ, Анастасия Гидикова, организационен секретар на НАЗ, д-р Светла Чамова, изпълнителен директор на АМБ, Атанас Кискинов, директор администрация в НМБ, кметове, представители на местната администрация, предприемачи и фермери от региона.



Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Dvudneven-seminar-posveten-na-purvata-godina-ot-chlenstvoto-na-Bulgariya-v-ES-organizirat-v-Pazardzhik-36120
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.