Шофьор на автобус се нахвърли с юмруци срещу свой колега пред изумените погледи на пътниците в автобус 99
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:19 / 19.05.2012Коментари ()19294
©
Шофьор на автобус по линия №4 се нахвърли с юмруци срещу свой колега от рейс № 99, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Инцидентът стана днес в 8:05 сутринта на спирката на Мебелна къща в Пловдив. Причината за скандала е борбата за пътници, която с пълна сила "вилнее" между фирмите превозвачи в града. Говори се, че служителите на една от фирмите дори получават допълнително 9 % от стойността на продадените билетчета, сподели в редакцията на сайта пострадалият шофьор.

27-годишният мъж, шофьор по линия № 99 от пет години работи в сферата на транспорта. С побойника от 4-ката се познава от близо 5 години. Целият скандал е станал пред очите на пътниците, пътуващи в 99.

"От доста време карах зад 4-ката. На спирката на Мебелна къща спрях на достатъчна дистанция от колегата. Той излезна и застана пред моя автобус. Разкрещя се, че аз няма да тръгна от тук преди него и заплаши, че ще ме пребие, ако го направя. За да избегна по-голям инцидент, аз се прибрах в шофьорската кабина, като му казах, че може да прави каквото си поиска. Колегата обаче нахълта в рейса, управляван от мен и тръгна с юмруци на бой. Не успя да ме удари, тъй като аз съм по-едър на ръст от него, но докопа кондукторката. Жената е с насинен и подут пръст", разказа подробности около случката шофьорът на 99.

Той и пострадалата му колежка са подали жалба срещу 60-годишния побойник в 5-то РПУ на Пловдив. 


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Shofyor-na-avtobus-se-nahvurli-s-yumruci-sreshtu-svoi-kolega-pred-izumenite-pogledi-na-putnicite-v-avtobus-99-353078
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.