Читатели: Защо нямаме качествени пътища, след като плащаме какви ли не такси?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:09 / 08.03.2012Коментари ()5307
© Plovdiv24.bg
Друга огромна дупка - на "Рогошко шосе", изпратена ни от читател
От няколко дни на редакционната поща на Plovdiv24.bg получаваме непрекъснати оплаквания, свързани с наличие на огромни дупки по пътя Пловдив-Ягодово. Предлагаме на Вашето внимание само един от тях:

Здравейте! Преди два дни при прибирането си в с. Ягодово попаднах на голяма и дълбока дупка, която сцепи предна дясна гума на колата ми и изкриви джантата. Късмет изкарах в това, че карах със 60-70 км/ч. и успях да овладея колата. Докато изчаквах пристигането на съпруга си, спря кола и водачът беше от съседното село Катуница, който ми съобщи, че вчера следобед също е попаднал в същата дупка и след това изхвърлил чисто нова гума, която струвала над 200 лв., а заедно с нея и джантата. Понеже е кормувал с малко по-висока скорост, за малко е щял да изхвръкне от пътя, по който има и доста дървета. Направете си сметка за какво става въпрос. Момчето се стресна, след като видя, че и аз съм попаднала на същата дупка, позвъни на тел. 112 и подаде сигнал, за да бъде запълнена дупката и някой да не се "пребие". Представяте ли си учудването ми, когато вчера сутринта пътувах за Пловдив и видях отново "зеещата" дупка непипната. За какво плащаме разни такси, какви ли вече не се внесоха допълнително, а нямаме никакви качествени пътища. Преди време точно този път го "позакърпиха" тук-там, по който след много кратко време отново зейнаха много дупки. Отговорете ми как преди време всичко се извършваше качествено, а сега само ни "залъгват", че се прави нещо. Много ви моля, да вземете отношение по въпроса и проблемът да бъде разрешен.

Plovdiv24.bg незабавно се свърза с кмета на община "Родопи" Пламен Спасов, който ни увери, че от вчера следобед "Пътинженеринг" кърпи дупките по въпросния участък. Спасов заяви също така, че ще бъдат взети мерки и за възстановяването на пътната настилка на всички селища, намиращи се на територията на общината.


Още по темата: общо новини по темата: 238
23.03.2024 »
26.12.2023 »
09.07.2023 »
15.05.2023 »
01.05.2023 »
06.04.2023 »
предишна страница [ 1/40 ] следващата страница

Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Chitateli-Zashto-nyamame-kachestveni-putishta-sled-kato-plashtame-kakvi-li-ne-taksi-334945
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.