Юлия Юрдекова със статуетка "Джон Атанасов"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:53 / 01.11.2011Коментари ()3641
© Plovdiv24.bg
Бивши и настоящи ученици от
НАЦИОНАЛНА ТЪРГОВСКА ГИМНАЗИЯ:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
В деня на народните будители и.д кмет Александър Долев връчи статуетката "Джон Атанасов" на фондация "Добротворие" на обществения посредник Юлия Юрдекова.

 "За мен е изключителна чест да връча статуетката на един човек, допринесъл много за духовното и образователно развитие в града ни като дългогодишен директор на Търговската гимназия, пловдивски общественик и сега като обществен посредник на Пловдив - г-жа Юлия Юрдекова", каза Долев. Той поздрави и представителите на медиите с Деня на народните будители. 

"Благодаря на фондация "Добротворие", на ръководството на община Пловдив и в днешния 1 ноември се обръщам с благодарност за съвместната ни работа и към вас - медиите. За мен е чест да получа тази статуетка - всички знаем каква е тежестта на Джон Атанасов сред мислителите и добротворците", каза Юлия Юрдекова.

Юлия Юрдекова е била учител, заместник-директор и в продължение на 19 години директор на Търговската гимназия в Пловдив. По собствените й думи Юлия Юрдекова е изпратила 36 випуска и е разписала 5 872 дипломи. С екипа от преподаватели като директор на Търговската гимназия Юрдекова успява да извоюва национален статут на училището.


(c) ПОТВ


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Yuliya-Yurdekova-sus-statuetka-Dzhon-Atanasov-301113
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.